Print Friendly version of featured image
KompetansebloggenHvilken selgerstil fungerer best i dagens marked?

Hvilken selgerstil fungerer best i dagens marked?

Verden er i endring, og det er behov for å tilpasse seg som selger.

Vi har kikket nærmere på ulike selgerstiler, og hva som skiller dagens beste selgere fra de øvrige. Erfaringen er at kundene forventer at vi fornyer oss og arbeidsgiver forventer at vi er effektive – går det an å kombinere?

Om vi som selgere oppleves som en ressurs og sparringspartner for kunden, mener jeg vi har lagt til rette for en varig vinn-vinn situasjon.

Siw-Helen Hostvedt Rø, kursholder K2 Kompetanse og daglig leder Jowi Spirit

I dagens marked er det for de aller fleste en kamp om å få mest mulig inntjening og kutte flest mulig kostnader. Bedriftene må ta grep, og det bør også vi som selgere. Er du på jakt etter kompetansepåfyll for selgere kan vi nevnte kursene Salg – gjør suksess som en utfordrer og Salgsprosessen – få stålkontroll.

Opptak av K2-webinaret

Se opptak av K2-webinaret (21. januar 2021) i video under. Her får du 30 minutter med inspirasjon og tips fra vår dyktige kursholder som har lang erfaring som selger og mangeårig salgssjef.

Ta gjerne kontakt!

Ta gjerne kontakt med en av våre bedriftsrådgivere for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå deres bedrift med et kompetanseløft innen salg.

Salgssjef / bedriftsrådgiver

Tlf: 90 58 65 58

nm@k2kompetanse.no

Bedriftsrådgiver

Tlf: 47 66 39 80

hs@k2kompetanse.no

Del Innlegg