Helsesekretær

- autorisasjonsfag

 

NYHET: Nå i Porsgrunn, Drammen og Tønsberg!

Du lærer å ta imot pasienter, yte service ovenfor både pasienter og kollegaer, utføre kontor- og sekretæroppgaver, og betjene laboratorie og skiftestue. Aktuelle arbeidssteder er legekontorer, sykehus, helsesentre og i bedriftshelsetjenesten.

 

Hva må til for å få autorisasjon?

Helsesekretær er et autorisasjonsfag hvor du tar både teori og praksis hos oss. For å få utstedt et vitnemål må du ha gjennomført alle fellesfagene for yrkesfaglige utdanninger, eller kunne dokumentere 5 års arbeidserfaring.

 

Kan jeg få hjelp til å vurdere min vei mot autorisasjon?

Vi har lang erfaring i å veilede deltakere mot autorisasjon som Helsesekretær.  Ta  kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine muligheter. Ring oss eller fyll ut skjemaet under om du ønsker at vi skal ta kontakt med deg..

 

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår som klasseromsundervisning og opplæring i eget laboratorie/skiftestue. Hos oss møter du dyktige lærere med lang erfaring. Undervisningen foregår på kveldstid, og lar seg kombinere med jobb.

Helsesekretær - kurs

Autorisasjonsfag

Helsesekretær

Down arrow icon

Kursinformasjon

Du lærer å ta imot pasienter, yte service ovenfor både pasienter og kollegaer, utføre kontor- og sekretæroppgaver. Du lærer ogs&aring...

Les mer om kurset

Pris

kr. 64700,-

Varighet

2 Semester

Dato og sted

Porsgrunn

27. august 2019

17:00 - 21:00

Drammen

27. august 2019

17:00 - 21:00

Tønsberg

28. august 2019

17:00 - 21:00

Helsesekretær

Helsesekretær

Helsesekretær

Send oss en melding!

Du finner oss her

I Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Oslo og som nettundervisning.
Close Icon