Forestillingen TENK – GJØR – SKAP

Play Icon

Kursinformasjon

Forestillingen TENK – GJØR – SKAP passer godt som et underholdende innslag med et faglig innhold som gir en merverdi utover opplevelsen der og da.

Type

Pris

Varighet

Kommentarer

Type

Klasserom på campus

Pris

kr. 0,-

Varighet

2 Time(r)

Kommentarer

Bedriftskurs: send forespørsel om pris

TENK – GJØR – SKAP med Zelma (Lene Selmer) er en annerledes forestilling som kombinerer musikk, teater, en sterk personlig historie og et akademisk forankret budskap som inspirerer og hjelper publikum (evt. ledere med sine ansatte) til å prestere bedre på daglig basis.

Dette er det vi kaller EDUTAINMENT som kombinerer underholdning og læring.
Her får publikum oppleve 3 i 1: En sterk personlig historie, underholdning og faglig påfyll på samme tid. En gripende forestilling om gapet mellom det vi kan og det vi faktisk gjør. Med musikk og drama blir egne erfaringer og et faglig innhold delt i et helt nytt format som treffer.

Forestillingen TENK – GJØR – SKAP passer godt som et underholdende innslag med et faglig innhold som gir en merverdi utover opplevelsen der og da.

Forestillingen passer godt på sammenkomster med alle ansatte og for mindre grupper, og kan gjennomføres som en egen happening eller brukes i forbindelse med Lene Selmers egen lederutviklingsprosess: TENK - GJØR - SKAP Lederutvikling. Se link for mer informasjon om lederutviklingskurset: https://k2kompetanse.no/kurs/lederutvikling-tenk-gjor-skap/


Gjennomføring

Forestillingen er fleksibel og spilles både på store og mindre scener. Alt fra kulturhus og konferansehotell, små og store møterom, til festlokaler og i de enkelte bedriftenes kantiner og møterom. Et underholdende innslag med et faglig innhold for alle ansatte eller mindre grupper i forbindelse med:
• Events
• Kick-off
• Kurs, seminarer og konferanser
• Personalmøter
• Kundetreff
• Som en innledning på julebordet eller sommeravslutningen
• Eller rett og slett som en egen happening for alle ansatte

Det faglige innholdet spisses mot den enkelte bedrift og de utfordringene og forbedringene man ønsker at forestillingen skal bidra til å løse. Alt etter ønske og behov.


Her er noen uttalelser fra publikum

”En revolusjonerende forestilling som rører deg like inn til hjerterota!” – Wenche Skjellerud
”Strålende rett og slett!” - Trond Nagell-Dahl
”Et helt nytt format som treffer. En forestilling man ikke glemmer!” – Roger Hjelmseth
”Underholdningsverdien og budskapet er helt utrolig treffende!” – Arne Hovde

For flere publikumsreferanser se: www.tenkgjorskap.no

Om foreleseren - Lene Selmer

Lene Selmer (Zelma) er noe så sjeldent som en edutainer og kombinerer underholdning og læring. Noe som viser seg at både publikum og hennes kunder har stor glede, nytte og verdiøkning av. Hun jobber som foredragsholder og konsulent i næringslivet, og som og artist. Hennes spesialområde er å inspirere og hjelpe sine kunder med å hente ut sitt potensial og skape bedre resultater i virksomheten gjennom varig adferdsendring. 

Utdanning

  • Certified Thinking Into Results Consultant, Proctor Gallagher Institute, USA
  • Bachelor of Science with Honors in Management, University of Surrey, England
  • Authorised Complete Vocal Technique Singer and Teacher, Complete Vocal Institute, Denmark 

 Les mer om Lene Selmer på www.tenkgjorskap.no