Grunnkurs servitør

Kursinformasjon

Kurset passer for deg som ønsker å jobbe som servitør og restaurant- og utelivsbransjen og har behov for grunnleggende kunnskap i faget.

Pris

kr. 6900,-

Varighet

4 Uke(r)

Dato og sted

Nettundervisning

27. april 2020 - 20. mai 2020

09:00 - 12:00

Kurset passer for deg som ønsker å jobbe som servitør og restaurant- og utelivsbransjen og har behov for grunnleggende kunnskap  i faget. 

Kurset tar utgangspunkt i læreplanen for servitørfaget, med fokus på utvalgte temaer og kompetansemål som er nødvendig for grunnleggende kunnskap i faget.
Praktisk tilnærming til fagstoffet med diskusjoner, individuell oppgaveløsing og praktiske øvelser.

Innhold/temaer

  • Drikke, mat og servering
  • Salg og Service
  • Hygiene og kvalitetsstyring
  • Bransjelære Bedrift og miljø
  • Kortreist Norsk mat

Opplæringen legges til rette for å yte gjesten best mulig service, veilede gjesten med mat og drikke og være løsningsorientert.

Dette kurset passer for deg som

- ikke har/har noe erfaring innen servitørarbeid
- er i omskolering og ser etter et nytt yrke

 

Gjennomføring

Kurset gjennomføres på dagtid over 4 uker à 3 timer 3 ganger i uken (mandag, tirsdag og onsdag). Dette er undervisning hvor du møter til fastlagt tid via din pc. Du følger undervisningen live sammen med andre deltakere.

Her kan dere kommunisere, spørre, diskutere og reflektere sammen på lik linje som i et tradisjonelt klasserom. Vi vil være tett på individuell progresjon og kunne følge tett opp den enkelte deltager. Du kan se all undervisning i opptak i etterkant.

Se video for hvordan nettundervisning fungerer her.

Digital læringsportal

I tillegg til undervisningen får du tilgang til K2s digitale læringsportal.

Opptakskrav

Opptakskrav er fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige må ha norskferdigheter på minimum A2-nivå.

Kursbevis

Ved fullført kurs får du tilsendt kursbevis.

Krav til utstyr

Som deltaker på interaktive nettkurs hos K2 må du ha tilgang til pc, nett og headsett i undervisningen.