Meld deg på kurs

Pris

kr. 11900,-

Varighet

2 Semester

Steder

Porsgrunn, Tønsberg

I faget Historie lærer du om verdens- og norgeshistorien, og får innsikt i sammenhenger og konsekvenser av historiske hendelser.

Historie er et av fagene du må ha for å få generell studiekompetanse. Du kan også velge faget for å forbedre karakteren din. Du må ha gjennomført og bestått grunnskole.

 

Gjennomføring

Kurset gjennomføres på dagtid over to semester på Slottsfjellskolen i Tønsberg. I tillegg til klasseromsundervisning får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

 

Eksamen

Det er en muntlig eksamen i historie. Eksamensdato for muntlig eksamen tildeles via eksamenskontoret. For mer informasjon se privatistweb

Lånekassestøtte

Utdanningen er godkjent i lånekassen. Søknad sendes direkte til lanekassen.no.

Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen. Om du kun tar et fag vil dette være under 50% studiebelastning. Om du tar flere fag, så ta kontakt med K2 utdanning for å sjekke hvor stor studiebelastningen blir. Vår du melder deg på/melder din interesse på de enkelte kursene og skriv i meldingen at du ønsker en vurdering av studiebelastningen på dine valgte kurs.


Forkunnskaper

Du må ha gjennomført og bestått grunnskole.

Close Icon