Meld deg på kurs

Pris

kr. 13500,-

Varighet

1 Semester

I Kjemi 2 lærer du om organisk og uorganisk kjemi - hvordan stoffer er bygd opp, hvilke egenskaper de har og hvordan de reagerer med hverandre.

Kjemi 2 er for deg som trenger kjemi for videre studier eller for å forbedre karakteren din. Skal du bli lege, tannlege eller veterinær må du ha Kjemi 2. Kjemi 2 gir 0,5 realfagspoeng.

Gjennomføring

Kurset gjennomføres på tirsdager og torsdager kl 17.00 - 20.00 på Slottsfjellskolen i Tønsberg. I tillegg til klasseromsundervisning får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

Eksamen

Det er to eksamener i Kjemi 2, en skriftlig eksamen og en praktisk-muntlig eksamen. Eksamensdato tildeles via eksamenskontoret. For mer informasjon se privatistweb

Lånekassestøtte

Utdanningen er godkjent i lånekassen. Søknad sendes direkte til lanekassen.no.

Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen. Om du kun tar et fag vil dette være under 50% studiebelastning. Om du tar flere fag, så ta kontakt med K2 utdanning for å sjekke hvor stor studiebelastningen blir. Vår du melder deg på/melder din interesse på de enkelte kursene og skriv i meldingen at du ønsker en vurdering av studiebelastningen på dine valgte kurs.

Forkunnskaper

Du må ha gjennomført og bestått grunnskole.

Close Icon