Meld deg på kurs

Pris

kr. 13900,-

Varighet

1 Semester

Steder

Bærum, Drammen, Nettundervisning, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Tønsberg

Innhold/temaer

  • råvarer og produksjon
  • meny
  • hygiene og kvalitetsstyring
  • bransje, bedrift og miljø

Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

For mer informasjon se utdanningsdirektoratets sider utdanning.no

 

Gjennomføring

Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning eller nettundervisning en kveld i uken hvor du følger undervisningen fra din egen PC uavhengig av hvor du er. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen. Undervisning på nett gir muligheter for:

  • å logge deg inn på klasserommet fra hvor du vil, og slipper reisevei
  • se opptak av undervisningen når de ikke kan delta
  • se opptak av undervisningen for repetisjon av stoffet i eget tempo

Eksamen

Som praksiskandidat tar du teorieksamen i lærefaget. Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 15. januar. Oppmelding skjer via privatistweb.no. For mer informasjon se privatistweb

Hva må til for å få fagbrev

Du må ha bestått teorieksamen for å kunne ta den praktiske fagprøven. I tillegg må du dokumentere min 5 års relevant arbeidspraksis. Fagopplæringskontoret i ditt fylke vurderer din arbeidspraksis og arrangerer fagprøven.

Lånekassestøtte

Utdanningen er godkjent i lånekassen. Søknad sendes direkte til lanekassen.no.

Close Icon