Lederutvikling TENK – GJØR – SKAP

Kursinformasjon

Lederutviklingsprosess som hjelper deg å skape bedre resultater og hente ut potensialet som bor i deg og din bedrift.

Kr ikon

kr. 0,-

Bedriftskurs: send forespørsel om pris

Kr ikon

6 Måned(er)

Hva om du GJØR det du stadig har TENKT du skulle gjort, som du vet vil ta deg og din virksomhet til neste nivå? Hvilke resultater ville dere SKAPT da?

Kan du kjenne deg igjen i å sitte i møter eller i samtale med en medarbeider hvor det blir besluttet at nå gjør vi det slik, for så i neste omgang oppdage at det ikke har skjedd noen ting? Hvorfor er det slik og hva kan vi gjøre med det? Hvorfor gjør vi som vi gjør?

Dette er noe av det denne lederutviklingsprosessen gir deg svar på, og gir deg de verktøyene du trenger for å gjøre noe med det. Slik at dere GJØR både det dere sier dere skal gjøre og det dere har tenkt. Dette skaper gjennomføringskraft og dermed de resultatene du som leder ønsker.

Denne kunnskapen og verktøyene hjelper deg som bedriftsleder å skape den forbedringen og endringen du ønsker og trenger for å være bærekraftige i fremtiden. Den skaper resultatforbedring og gjennomføringskraft. Den går i dybden på et fagfelt som er det mest essensielle for alle som leder seg selv og sine medarbeidere til daglig.

Denne dynamiske utviklingsprosessen hjelper deg å ta din virksomhet til neste nivå – ikke bare en gang, men om og om igjen.

Innhold

Leksjon 1: Verdige mål: Målsetting og måloppnåelse
Leksjon 2: Gapet mellom det vi VET og det vi GJØR
Leksjon 3: Paradigmer – Kraften av våre vaner
Leksjon 4: Det hemmelige geniet – Slik skaper vi varig endring og forbedring
Leksjon 5: Thinking Into Results – TENK – GJØR - SKAP
Leksjon 6: Selvbilde – nøkkelen til gode resultater
Leksjon 7: Terrorbarrieren
Leksjon 8: Praxis - å integrere tro med handling
Leksjon 9: Holdning
Leksjon 10: Ledelse i praksis
Leksjon 11: Å formidle vekst
Leksjon 12: Å opphøye seg selv i annen

 

Dette lederprogrammet passer for deg som

- leder en bedrift enten den er stor eller liten, eller leder en avdeling i en større virksomhet.

 Gjennomføring

Prosessen består av 12 leksjoner, fordelt på 6 samlinger og er 2-sidig: Den hjelper deg som leder å skape utvikling både resultatmessig i bedriften og utvikle deg som leder personlig. 1 samling pr måned, samt individuell sparring ved behov.

Kombinasjonen av samlinger med gjennomgang av det faglige innholdet og sparring i et helt unikt ledernettverk, samt individuell coaching med 24/7 sparring gjør denne prosessen helt unik i sitt slag.

Den er basert på Thinking Into Results for Leaders som er utviklet av internasjonalt anerkjente Bob Proctor og Sandy Gallagher. Lene Selmer er sertifisert Thinking Into Resutls konsulent ved Proctor Gallgher Institute. Hennes utviklingsprosesser tar utgangpunkt i Thinking Into Resutls og hennes egenutviklede konsept: TENK – GJØR – SKAP.

Om foreleseren - Lene Selmer

Lene Selmer (Zelma) er noe så sjeldent som en edutainer og kombinerer underholdning og læring. Noe som viser seg at både publikum og hennes kunder har stor glede, nytte og verdiøkning av. Hun jobber som foredragsholder og konsulent i næringslivet, og som artist. Hennes spesialområde er å inspirere og hjelpe sine kunder med å hente ut sitt potensial og skape bedre resultater i virksomhet gjennom varig adferdsendring. 

Utdanning

  • Certified Thinking Into Results Consultant, Proctor Gallagher Institute, USA
  • Bachelor of Science with Honors in Management, University of Surrey, England
  • Authorised Complete Vocal Technique Singer and Teacher, Complete Vocal Institute, Denmark 

 Les mer om Lene Selmer på www.tenkgjorskap.no