LinkedIn LIVE webinar

Kursinformasjon

I webinaret får du konkrete tips som hjelper deg å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle bedriften og egen karriere.

Kr ikon

kr. 0,-

Webinaret er GRATIS

Kr ikon

1 Time(r)

Sett av 60 minutter til å komme i gang med strategisk bruk av LinkedIn, og hør hva Norges beste på LinkedIn, Christoffer Bertilsson, har av tips til deg.

I disse tider er det mer aktuelt enn noen gang å bruke digitale kanaler på en best mulig måte, skape verdier og holde hjulene i gang.

LinkedIn har vokst frem som verdens største og viktigste plattform for nettverksbygging i arbeidslivet. Stadig flere av oss bruker LinkedIn for å utvide vårt profesjonelle nettverk, bygge nye relasjoner og dele interessant innhold.

Innhold

I løpet av webinaret går vi gjennom det grunnleggende du behøver å kunne for å bruke LinkedIn på riktig måte med fokus på forretningsmuligheter for deg og din virksomhet.

Du lærer

  • Hvordan bruke LinkedIn for å utvikle ditt profesjonelle nettverk
  • Hva du faktisk må gjøre på LinkedIn for å gjøre deg interessant
  • En enkel metode for å knytte deg til kvalitetskontakter på LinkedIn
  • Hvordan legge ut oppdateringer på LinkedIn for å skape maksimalt engasjement
  • Hvordan selge profesjonelt på LinkedIn, for å bygge langsiktige relasjoner og lojale kunder
  • 5-stegs metodikken for din LinkedIn-suksess og hvordan du bruker LinkedIn til å skape ny business

Underveis i webinaret er det mulig å stille spørsmål til Christoffer.

Christoffer Bertilsson

Som foredragsholder stiller Norges fremste LinkedIn-ekspert Christoffer Bertilsson. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.
Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.