LinkedIn seminar

Play Icon

Kursinformasjon

Potensialet til LinkedIn er enormt, men mange sliter med å utnytte mulighetene. Vi viser deg hvordan du med enkle grep kan utvikle både karriere og forretningsmuligheter...

Pris

kr. 3990,-

Varighet

1 Dag(er)

Kurs i Sandefjord

– fokus på hvordan du kan synliggjøre deg selv og bedriften på LinkedIn

Potensialet til LinkedIn er enormt, men mange sliter med å utnytte mulighetene.  Vi viser deg hvordan du med enkle grep kan utvikle både karriere og forretningsmuligheter ved å jobbe mer effektivt og bli mer synlig. 

Del 1: Digital markedsføring og LinkedIn

Vi plasserer LinkedIn i forhold til digital markedsføring og viser deg hva som skiller LinkedIn fra de andre sosiale kanalene slik at du forstår hvorfor det er viktig å kjenne til forskjellene. (funksjonalitet som er ukjent for mange.)

Du får innsikt i de grunnleggende prinsippene for hva som virker i digital markedsføring og hvilke feil du bør unngå å gjøre. Vi viser deg med praktiske eksempler hva du bør fokusere på for å oppnå de beste resultatene.  

Del 2: Workshop - LinkedIn personlig og for bedriften

I workshopen jobber du konkret med din og bedriftens målsettinger for LinkedIn: Ønsker du å selge mer, bygge riktig nettverk, utvikle karrieren, få alle i bedriften til å jobbe i samme retning?

Du vil lære om praktiske verktøy som gjør arbeidet enklere og hvordan du kan automatisere og forenkle jobben for størst mulig effekt. Du vil lære hvordan du lager ulike poster og hva de bør inneholde og hvordan du bygger et nettverk som passer akkurat til ditt formål.

Du vil lære om enkle verktøy du umiddelbart kan ta i bruk og vi vil jobbe helt konkret med din LinkedIn-profil i løpet av dagen.

Du vil garantert gå fra kurset med en klar forståelse av hvor nyttig riktig bruk av LinkedIn kan være, uansett formål. Og ikke minst - en LinkedIn-profil du kan være stolt av!

Vi ser på hvordan du og bedriften "oppfører" seg på LinkedIn og lager en profesjonell profil.

Seminarleder Jan Sollid Storehaug har oppnådd enestående resultater med sin bruk av LinkedIn. Han har snart 30.000 følgere og vil dele med deg helt konkret hva han har gjort som fungerer bra. Han vil også vise deg hva han har gjort feil, slik at du kan unngå disse.

Gjennomføring

Seminaret gjennomføres over en dag. Den første delen er satt av til teori og tips og den andre delen er workshop. Som deltaker må du ha med egen laptop.

Hvem passer kurset for

Kurset passer for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan utnytte mulighetene i LinkedIn og få bedre resultat i jobben.

Forkunnskaper

Det er ikke behov for forkunnskaper, men du bør ha opprettet en profil på LinkedIn.

Foredragsholder

Jan Sollid Storehaug er kjent for sine fremtidsrettede foredrag. Han er daglig leder i Tenk Digitalt AS og bruker selv LinkedIn aktivt som et av sine viktigste verktøy i digital markedsføring. Jan har 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter og dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. Jan Sollid Storehaug har etablert og ledet en rekke IT-selskaper. Les mer om Jan og hans foredrag her: https://storehaug.no/

Om du ikke allerede er koblet med Jan på LinkedIn er din første oppgave å søke opp Jan Sollid Storehaug og legg han til som kontakt med hilsen fra Sandefjord!