Mental styrke på jobb – webinar

Kursinformasjon

Webinaret gir deg en god introduksjon til hvordan dine ansatte får et bedre grep på egen arbeidshverdag uansett hvor de jobber fra!

Kr ikon

kr. 0,-

Kr ikon

30 Minutt(er)

På jobb møter vi dager preget av endring, omstillingsevne og behov for smidighet, læring og vekst. Stresshåndtering, god kommunikasjon og riktig mental innstilling er nødvendige verktøy for motivasjon og god flyt i alle prosesser. Mental styrke en viktig nøkkel til høy ytelse fordi det gjør folk mer produktive, effektive og mer bevisste på arbeidsoppgavene som skal gjøres.

Vi ønsker velkommen til gratis lunsj-webinar om nettkurset "Mental Styrke På Jobb" for ledere og medarbeidere som ønsker et bedre grep på egen arbeids-hverdag.

Sett av 30 minutter sammen med kursholder Torunn Ødegård der du får en kort introduksjon til kursets 4 moduler, noen gode tips om Mental Styrke med på veien, samt ideer til hvordan kurset best mulig kan implementeres i din organisasjon. Les mer om onlinekurset Mental styrke på jobb her.

Foredragsholder

Torunn Ødegård er i tillegg til å forelese hos K2 Kompetanse, facilitator, executive coach, veileder og mentor. Hun har spesielt fokus på Leder- og organisasjonsutviklig, Atferdsøkonomisk tilnærming og Growth Mindset-kulturer i bedrifter, prosjekter og for enkeltpersoner.

Gjennomføring

Webinaret gjennomføres live, 30 minutter på nett. Se video for hvordan webinar/undervisning via Teams fungerer her. Du mottar en kalenderavtale via mail med informasjon om hvordan du logger deg på dagen før webinaret starter.

Krav til utstyr

Du trenger kun pc og nettilgang (ikke behov for å laste ned ytterligere programvare).

Del Kurs