Play Icon

Meld deg på kurs

Pris

kr. 4900,-

Varighet

1 Dag(er)

Grip ordet – og bli hørt!

Har du vært vitne til uklare og ustrukturerte presentasjoner?

Har du holdt en presentasjon og merket at du har mistet tilhørernes oppmerksomhet?

Hva skal du gjøre for at de husker deg og det du presenterer?

Hva er det som gjør at noen presentasjoner oppleves som mer interessante enn andre?

Vi husker det første vi hører, det siste vi hører… og det som skiller seg ut. Du må først vinne oppmerksomheten. Virkningen av en presentasjon kan ofte avgjøres av hvordan presentasjonen struktureres og presenteres. Oldtidens retorikk snakker om 3 mål: behage, belære eller bevege. For oss er det åpenbart den tredje som er målet, når vi bygger opp presentasjoner i dag, uavhengig av hva du måtte ønske å presentere.

 

Hvilke argumenter kommer først? Når skal du komme til saken? Kurset gir deg innsikt i retorikkens hemmeligheter, og hjelper deg til å ta i bruk konkrete verktøy for å gjøre dine presentasjoner minneverdige. Treningen hjelper deg med å identifisere hvilke mål du har med presentasjonen og hvordan du når dem. Når vi skal definere hva som utgjør en god presentasjon, er det naturlig å ta tak i tre elementer: innhold, utforming og fremføring. Vi trener deg i alle disse tre delene gjennom dagen.


Vi kommer også til å lære deg litt om hvordan du lager gode historier. Noen historier er bedre enn andre og noen er bedre til å fortelle dem enn andre. – Hvorfor? Det å lage gode historier er en teknikk som kan læres! Kurset gir deg muligheten til å trene på å lage den ”gode historien” slik at den påvirker følelser og skaper engasjement.

 

Innhold/temaer

  • Planlegge presentasjoner, slik at de treffer mottakeren bedre
  • Få oppmerksomhet, bygge troverdighet, fremsette påstand, fremlegge argumenter, avslutte
  • Ta i bruk enkle verktøy for å lage gode presentasjoner
  • Holde tilhørernes oppmerksomhet bedre, gjennom variert innhold i presentasjonen
  • Bygge opp en god historie (dramaturgi)
  • Få deltakerne involvert og til å bli delaktige i historien (improvisasjon)
  • Skape en historie som skal kunne gjenfortelles internt hos kunden og derved skape mersalg

 

Dette kurset passer for deg som

- ønsker å føle deg trygg på egne presentasjonsferdigheter
- ønsker mer oppmerksomhet og gjennomslagskraft når du snakker
- har behov for å omstrukturere eksisterende salgsmateriale
- presenterer budskap på messer eller utstillinger
- ønsker et nytt virkningsfullt verktøy til bruk i presentasjoner, Storytelling
- ønsker å engasjere kundene og bli husket

 

Gjennomføring

Kurset gjennomføres over en kursdag hvor vi kombinerer faglig påfyll og salgstrening for å oppnå gode resultater. Inkludert i prisen er et sett med verktøy, tips og tricks, som du kan ta i bruk umiddelbart. I tillegg til kursdagen vil du få tilgang til støttemateriale i form av video og verktøy.

 

Om treneren

Per Egenæss Stilling er Managing Partner og Head Trainer i Training Norge. Han har jobbet med utvikling av mennesker innen salg, service og ledelse i mer enn 20 år, og har undervist flere tusen personer i 38 land. Per er tidligere verdensmester i Debating (debatteknikk) og ble i 2010 kåret til «Verdens Beste Trener» av den internasjonale organisasjonen JCI. Per er motiverende og kunnskapsrik, og hans treninger er kjent for å gi god effekt. I tillegg til en lang trenerutdannelse med kursdesign, er Per utdannet siviløkonom fra USA, og har en MBA fra Paris.

Close Icon