Print Friendly version of featured image
KompetansebloggenStyrker operativ ledelse

Styrker operativ ledelse

Kontinuerlig påfyll av kunnskap, inspirasjon og trening er viktige elementer for at medarbeiderne i Sonepar Norge skal utvikle seg videre både personlig og sammen som et team. For å oppnå dette har lager- og transportledere og deres assisterende ledere gjennomført lederkurs, og flere står for tur.

Ved å styrke den operative ledelsen på sentrallageret får vi best mulig levering, service og god opplevelse av samhandel med kundene. Vi opplever økt effektivitet, bedre arbeidsmiljø og god kostnadskontroll.

Vi er opptatt av å utvikle selvstendige ledere som tar beslutninger basert på kunnskap, og ønsker ledere som prioriterer riktig også under til dels sterkt varierende tidspress.

Harald Hansen, Logistikkdirektør, Sonepar Norge

Med utgangspunkt i kurset Påfyll i lederrollen fikk Sonepar et skreddersydd bedriftsinternt kurs tilpasset deres behov. Sonepar er godt fornøyd med resultatene, og deltakerne har fått mer selvtillit når det gjelder lederrollen.

Sonepar Norge er en av Norges ledende elektrogrossister med hovedkontor og automatisert logistikksenter i Drammen.

Det er stort ønske blant deltakerne om mer påfyll og de gir «tommel opp» for både kursinnhold og kursholdere. – Vi planlegger oppfølgingskurs for å repetere temaene som allerede er berørt og gi deltakerne ytterligere påfyll av kunnskap, avslutter Harald Hansen.

Del Innlegg